Opinie

Dlaczego warto z nami współpracować? Przekonaj się!

W naszym biurze rachunkowym zawsze stawiamy na najwyższe standardy obsługi klienta, dlatego z dumą prezentujemy otrzymane opinie. To właśnie doświadczenia naszych klientów są najlepszym dowodem na skuteczność realizowanych przez nas usług.

Jeśli szukasz sprawdzonego biura rachunkowego, podejmij świadomą decyzję. Postaw na księgowość, której inni przedsiębiorcy ufają od lat.

Sympatyczny zespół i kompetentna kadra to cechy, które nasi klienci uważają za wyróżnik w branży księgowości. To dla nas ogromny komplement!

Poniższe opinie pokazują, że będziemy troszczyć się o Twój sukces, oferując spersonalizowane podejście do obsługi. Dołącz do grona zadowolonych klientów naszego biura rachunkowego i skoncentruj się na rozwoju swojej firmy. Obiecujemy, że zajmiemy się sprawami finansowymi Twojej firmy z pełnym zaangażowaniem.

Aleksandra Jonik właścicielka biura rachunkowego Hando
Anna Ficek
Anna Ficek
2024-02-03
Właśnie nawiązałam współpracę z Biurem Rachunkowym Hando i jestem mile zaskoczona jak ciepło zostałam przyjęta. Pani Ola jest przecudowna i miła osoba, przy tym bardzo profesjonalną. Podjęłam dobrą decyzję nawiązując współpracę właśnie z tym biurem. Jeśli masz wątpliwości czy wybrać to biuro, serdecznie polecam! ❤️
FOR FEET
FOR FEET
2024-02-02
Polecam z całego serca biuro Hando. Pani Ola i jej Pracownicy mają ogromną wiedzę i chętnie pomagają w każdej sprawie nawet najtrudniejszej. Są na bieżąco z najnowszymi zmianami i prowadzą dokumentacje księgowa i osobową firmy z największa starannością.
Weronika Kasprzyk
Weronika Kasprzyk
2023-09-29
Korzystam z usług biura od wielu lat. Dziewczyny zawsze pomocne, zwracające uwagę na potrzeby i indywidualne strony klienta. Wszystko na czas, bez błędów. Wiedza właścicielki biura p. Oli, jest niesamowita. Polecam biuro Hando.
Mr. Bad!k
Mr. Bad!k
2023-09-25
Mam przyjemność być klientem Pani Aleksandry od rozpoczęcia swojej działalności w 2019 roku. Przez wszystkie lata doświadczam bardzo rzetelnej, fachowej i miłej obsługi. Zakres wiedzy i świadczonych usług całego Zespołu Hando zapewnia mi w kwestii księgowości „spokojną głowę”, tak bardzo upragniony stan gdy niekoniecznie rozumie się wszystkie mechanizmy i kruczki związane z prowadzeniem własnej działalności. Serdecznie polecam!
Agnieszka Bienia
Agnieszka Bienia
2023-07-17
Pani Aleksandra Jonik jest nie tylko specjalistą od spraw rachunkowych, ale też człowiekiem z sercem. Współpraca z biurem Hando umożliwiła mi ukończenie bardzo ważnego dla mnie projektu, bez ich wiedzy nie byłoby to możliwe. Bardzo cenię zaangażowanie wszystkich w rozwój firmy. Pani Aleksandra nigdy nie stoi w miejscu, ciągle się rozwija i poszerza swoją wiedzę. Szczerze polecam wszystkim.
Anna Sowa
Anna Sowa
2022-11-23
Polecam w 100 % Biuro Rachunkowe Hando Pani Oli i zgadzam się z poniższymi komentarzami???????? Szeroka wiedza, duże doświadczenie, bardzo dobra znajomość tematów księgowo-podatkowych i do tego miła atmosfera ???? Zanim tu trafiłam odwiedziłam też inne biura ale takiego poziomu jakości obsługi i kompetencji, w dodatku w przyjaznej atmosferze, nie trafiłam nigdzie indziej. Szczerze polecam ????
Justyna Moskalik
Justyna Moskalik
2022-10-19
Polecam z całego serca Biuro Rachunkowe Hando prowadzone przez Panią Aleksandrę Jonik. Biuro prowadzone jest na najwyższym poziomie, oparte na wiedzy merytorycznej. Pani Aleksandra dba, alby kadra zdobywała kolejne doświadczenia i poszerzała swoją wiedzę. Biuro zachwyca mnie swoją swobodą w podejściu do klienta i tematu księgowych - w łatwy i przystępny sposób Panie tłumaczą sprawy księgowe, można uzyskać pomoc w wielu kwestiach finansowych. Sprawnie, profesjonalnie i miło. Polecam????
BOGUSŁAWA FIGURA
BOGUSŁAWA FIGURA
2022-10-04
Bardzo profesjonalne biuro rachunkowe i bardzo sympatyczny i pomocny zespół pracowników . Pani Aleksandra to wyjątkowo rzetelny człowiek któremu powierzyłam swoją dokumentację. Biuro rachunkowe godne zaufania❤️????
Kornel Pyras
Kornel Pyras
2022-07-25
Firma godna polecenia. Profesjonalna i bardzo miła obsługa klienta, której kadra w kompetentny sposób prowadzi zakres oferowanych usług. Polecam

Podziel się swoją opinią!

Miałeś okazję z nami współpracować? Wystaw nam opinię!

Opinie klientów są dla nas niezwykle ważne. Nie tylko motywują do dalszego rozwoju Biura Rachunkowego Hando, ale są najlepszą wizytówką i drogowskazem dla innych przedsiębiorców szukających księgowego dla swojej firmy.

Kliknij w link poniżej i zostaw opinię

Wizytówka Google Tychy

 

Opublikowaną opinię możesz skopiować i zostawić także na innych wizytówkach naszego biura:

To dla nas ogromne wsparcie. Dziękujemy za Twoje zaangażowanie!